top of page

OOAK søger ambassadører


OOAK SØGER AMBASSADØRER 🖤

Er du vild med armbånd og har en cool stil? Er du god til Instagram og elsker at tage billeder? Så er du måske en af vores kommende ambassadører.. 😍 One of a kind by Christina Andrés Averhoff søger 2-3 ambassadører, som kan hjælpe os med at brande og øge kendskabet til OOAK. Som ambassadør for OOAK får du 3-5 armbånd efter eget valg for en periode på 6 måneder. Du får også mulighed for at låne armbånd til fotografering og særlige lejligheder. Vi forventer, at du har en aktivitet på min. 2-3 billeder ugentligt med vores hashtag #ooakdk og deler inspirerende fotos af vores armbånd. Vi forventer også du liker vores billeder på Instagram og Facebook. Er du interesseret? Så del 1-2 billeder på din Instagram profil som viser din stil og/ eller dig selv og skriv ‘OOAK ambassadør’ #ooakdk og tag os på billedet. I løbet af de næste uger, vurderer vi alle interesserede og offentliggør vores nye ambassadører inden efterårsferien. Kender du en, som kunne være interesseret, må du meget gerne tagge personen i en kommentar. Vi glæder os til at se dine billeder og indgå et spændende og kreativt samarbejde 🤩

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page