top of page

One of a Kind fylder 2 år!

I dag fylder det danske smykkebrand, One of a Kind by Christina Andrés Averhoff 2 år. "One of a Kind har fået en fantastisk start og har opbygget en god og loyal kundekreds" fortæller ejer og kreativ direktør Christina Andrés Averhoff. Det unge brand har været igennem en spændende udvikling og allerede efter 4 måneder kunne man spotte OOAK armbånd på et kongeligt håndled.

"Danskerne er trætte af masseproduktion.. "

Det er tydeligt at mærke, at OOAK's kunder er trætte af masseproduktion og det at se ens ud. De ønsker at have unikke, customized smykker og vil gerne selv have indflydelse på designet. Det får de netop hos One of a Kind, og det går man ikke på kompromis med. Alle OOAK smykker fremstilles i hånden på kontoret i Nordsjælland, hvor det også er muligt at komme og se smykkerne. Ring på tlf. +45 2625 9694 og aftal et tidspunkt med Christina.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page